Tags

, , , , ,

En av årets mest etterlengte filmer for min del kommer på kino om ikke lenge. Traileren er forlokkende, skuespillerne eksepsjonelle og historien er enkel, men uimotståelig. På toppen av det hele skal filmen regisseres av legenden Ridley Scott, mannen bak Aliens, Total Recall, Galdiator og Prometheus. The Martian med Matt Damon i hovedrollen og vår egen Aksel Hennie i en birolle har alle forutsetninger til å bli underholdning av det aller ypperste nivå.

27447AAB00000578-3025060-image-a-120_1428096838734

Historien er enkel nok. Karakteren til Matt Damon endre opp med å blir forlatt på Mars i den tro at han er død. Det er han ikke. Når han våkner alene og forvirret starter en desperat kamp for å komme i kontakt med de andre besetnignsmedlemmene. Han må vise dem at han fremdeles er i live slik at de kan begynnne å planlegge en redningsaksjon.

Om du ikke klarer å vente, eller synes historien er så interessant at du vil ha en mer utfyllende versjon av handlingforløpet, bør du skaffe deg boken av Andy Weir som filmen er basert på.

Filmelseker eller ikke. Noen historier er ment for å lages på det store lerret, og dette er – slik Interstellar var i 2014 – én av dem.

Advertisements